⬅ חזור לעמוד הקודם
D

Dan100

פעיל במערכת החל מ- 4/3/20
77
סך הכל הודעות
9
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: הפסקת הפרשות לקרן פנסיה עקב טעות של נציגת שירות לקוחות
🕒 05/08/2022 21:43
היי, היה לי כיסוי ביטוחי ("ריסק זמני") בקרן הפנסיה שלי עד סוף יוני. לפני זה קיבלתי מכתב מהקרן עם התראה לגבי סיום תקופת "ריסק זמני" ובקשה להמשך שמירת כיסוי ביטוחי. הייתי בטוח שזה מכתב שבו אני מבקש להמשיך את הכיסוי הביטוחי שהיה לי עד סוף יוני לעוד תקופה. זה אותה בקשה שמילאתי בשביל לקבל "ריסק זמני" שה...
באשכול: התנתקות מסוכן הביטוח
🕒 19/05/2022 16:14
הבנתי, תודה....
באשכול: התנתקות מסוכן הביטוח
🕒 19/05/2022 15:15
כשהתחלתי לעבוד במקום העבודה האחרון נפגשתי עם סוכן ביטוח מטעם העבודה ודרכו פתחתי קרן פנסיה וקרן השתלמות. אני כבר לא עובד במקום ההוא וכרגע לא עובד בכלל. אבל באתרים של פנסיה והשתלמות עדיין רשום שהוא סוכן הביטוח שלי. אני לא יצרתי איתו קשר מזמן וכבר ביצעתי בעצמי פעולות בקרן. אני גם לא מעוניין להמשיך עם ה...
באשכול: התקנת רשת אינטרנט קווית דרך פרטנר או דרך טכנאי פרטי
🕒 14/05/2022 16:30
שלום, יש לי אינטרנט אלחוטי של פרטנר ואני רוצה לעבור לאינטרנט קווי ובשביל זה צריך להתקין כמה נקודות רשת. האם לצורך זה כדאי להזמין טכנאי מפרטנר או שאולי עדיף דווקא טכנאי פרטי? האם זה שיש לי עכשיו אינטרנט אלחוטי של פרטנר מחייב אותי להזמין טכנאי שלהם מבחינת אחריות, איכות העבודה וכו'?...
באשכול: טיפול רפואי ללא ביטוח בריאות פרטי
🕒 29/03/2022 18:32
תודה על העצה, זה רעיון טוב. כפי שכבר כתבתי, הוא אכן עובד עם קופות חולים אחרות. העניין זה שאני רוצה להבין אם כדאי לי בכל זאת לפעול דרך ביטוח פרטי (לרכוש אחד ולהמתין תקופת אכשרה) כי זה יכול לכסות את כל עלות הטיפולים וזה גם לא דחוף, אז אני יכול להמתין, או לשלול את האפשרות של הביטוח ולפעול דרך הקופות....
🕒 29/03/2022 16:55
אני אסביר את המצב. הבעיה שקיימת זה משהו שהיה כל הזמן ופשוט מפריע וניתן לפתור את זה עם ניתוח רפואי. אבל זה לא משהו שדורש ניתוח דחוף וזה לא הופיע ממש לפני ההצטרפות לביטוח. פשוט באיזשהו שלב אדם מחליט שהוא רוצה לפתור את הבעיה והולך לניתוח. גם קראתי תגובות של אנשים שעשו את אותו הניתוח וחלקם שילמו על זה...
🕒 29/03/2022 12:30
למה שלא יאשרו? הרי זאת כל המטרה של ביטוח פרטי - משלמים להם בשביל שבעת הצורך לקבל החזר כספי על טיפולים....
🕒 27/03/2022 22:34
כן, אני מודע לגבי תקופת האכשרה. אבל אם כבר לרכוש ביטוח פרטי אז שווה לחכות כי עלות הטיפול גבוהה יחסית. אני בכללית מושלם. בדקתי והרופא הזה לא בהסדר איתם. אבל אתה אומר שעדיין אפשר לעשות משהו בעניין הזה? אתה יכול לפרט בבקשה לגבי זה?...
🕒 27/03/2022 19:56
שלום לכולם, אני מעוניין לעבור טיפול רפואי אצל רופא מסוים. הבעיה שהוא לא בהסדר עם קופ"ח שלי. אבל הוא מקבל דרך קופות אחרות וגם דרך ביטוחים פרטיים. האם בכל זאת יש אפשרות לקבל החזר או הנחה על הטיפול למרות שהרופא לא בהסדר עם קופ"ח שלי וגם אין לי ביטוח בריאות פרטי? או שהאפשרות היחידה זה לעבור קופ"ח או לר...
באשכול: מספר שאלות על פייפאל
🕒 07/07/2021 21:54
1. כאשר פותחים חשבון בפייפאל אז האם אפשר לפתוח אותו עם אימייל שאני משתמש בו ביום יום לדברים שונים או שכדאי שיהיה אימייל ייעודי לפייפאל? אני שואל את זה מבחינת בטיחות ונוחות. 2. איזה מגבלות יש כאשר הפייפאל מקושר לחשבון בנק ישראלי? הבנתי שיש פעולות שניתן לעשות רק אם יש חשבון בנק אמריקאי. האם זה נכון? ...
באשכול: העברת כסף לחשבון מסחר עצמאי
🕒 07/06/2021 19:14
האם העברת כסף בהעברה בנקאית או דרך אמצעים אחרים (paypal וכו') לברוקר בחו"ל לצורך מסחר עצמאי חייבת במס בעת ההעברה?...
באשכול: העברה בנקאית לחו"ל
🕒 01/05/2021 22:23
מה לגבי בטיחות בהעברה בנקאית? בשביל שמישהו בחו"ל ישלח לי כסף בהעברה בנקאית אני צריך לתת לו את פרטי חשבון הבנק שלי. האם זה בטוח? ז"א האם במצב הזה הצד השני יכול לבצע מניפולציות בחשבון שלי?...
באשכול: העברה בנקאית לחו"ל
🕒 23/04/2021 21:39
אם אני מעביר כסף לחשבון דולרי בחו"ל אז איך עדיף לבצע העברה בנקאית לחשבון הזה? האם עדיף לפתוח חשבון בנק נפרד בדולרים במיוחד לזה? או לבצע העברה מחשבון שקלי רגיל כאשר הבנק עושה המרה לדולרים ואז מעביר לחו"ל? איזו אפשרות עדיפה?...
באשכול: פתיחת חשבון בנק באינטרנט ללא צורך הגעה לסניף
🕒 10/02/2021 11:51
איך כל הפעולה הזאת מתבצעת מהשלב ההתחלתי ועד שיש כבר חשבון פעיל? וכמה זמן לוקח כל זה? הבנתי שבהתחלה מזינים פרטים אישיים, עושים סלפי, מצלמים ת.ז. וזהו. אבל מה קורה אחרי זה? בשירות לקוחות לא נתנו לי פרטים מדויקים. אמרו שתוך כמה ימים יחזרו אלי מהבנק לצורך אימות פרטים וכו'. יחזרו אלי בטלפון? איזה פרטים ...
באשכול: חשבון בנק נוסף
🕒 08/02/2021 13:32
תודה על התשובות...