⬅ חזור לעמוד הקודם
D

Deleted member 15942

פעיל במערכת החל מ- לא ידוע
0
סך הכל הודעות
0
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: רכישת דירה לגרוש הטרי
🕒 22/04/2025 17:41
אין לי ממש תשובה טובה לתת לך האם לקנות עכשיו דירה או לא, אבל רק רציתי להגיד שאני בטוח שזה תהליך לא פשוט ואני ממש מקווה שתצליח לעבור אותו בהצלחה. אנחנו כאן בפורום מאחוריך ומחזקים אותך...
באשכול: רכישת דירה לגרוש הטרי
🕒 22/04/2025 17:31
היית מתגרש בשלב הזה אבל?...
באשכול: השקעה ב ETF לטווח ארוך
🕒 13/02/2025 20:18
האם לבכירי מערכת הביטחון יש אינטרס לא לדאוג לביטחון?...
🕒 13/02/2025 20:17
זה סתם טיעון שלא ילך לשום מקום. כי לא לי ולא לך יש אפשרות באמת לבדוק את זה....
🕒 13/02/2025 19:22
אני חושב שטענה דומה אפשר להשמיע על מערכת הביטחון, "מערכת הביטחון לוקחת את המצטיינים ליחידות המודיעין הכי מסווגות שלה ומקדמת את האנשים הכי מוכשרים ומצטיינים לתפקידי מפתח". ראינו איך כל המערכות האלה עובדות בזמן אמת כשאלפי מחבלי נוחבה פורצים את הגדר. בסוף כל מערכת, במיוחד מערכת שכל תפקידה זה להרוויח כס...
🕒 13/02/2025 19:10
כן אבל אנחנו נכנסים לעניינים של פוליטיקת משרד בתוך ארגון. אני לא מתמצא בזה. אני כן רוצה לטעון שבסוף רוב הכסף שהם מנהלים זה הון עתק. כמה מנהלי קרנות ירצו לדעתך לשחק יותר מדי עם ספקולציות? אני נוטה לחשוב שהאנשים שמרוויחים משוק ההון הם אלא שיש להם הכי הרבה להרוויח והכי מעט להפסיד....
🕒 13/02/2025 18:03
סתם דוגמה: אני אפילו לא יודע מה זה מוליכים למחצה. אני מאמין שאף כלכלן שלמד באוניברסיטה מובילה מעולם לא לקח שום קורס בחשמל שמסמיך אותו להבין מה זה מוליך מחצה, איך הוא עובד ולמה חברה בשם "בני מולכי מחצה" הצליחה ליצור מודל יותר טוב שלו מהמתחרים בשוק....
באשכול: נקודות תורפה אפשריות בהשקעה בנדל"ן בחו"ל
🕒 02/09/2024 13:20
אני לא רוצה שיעקצו אותי מן הסתם. אני חושב שבגדול זה שני אפיקי השקעה שונים. אני לא מבין גדול ולא אתיימר להיות אבל ממה שאני ראיתי השכירות החודשית שמתקבלת כל חודש גדולה יותר מהכנסה רבעונית מדיבידנטים. עליית ערך נכס הבסיס לרוב זהה. יתכן שאני טועה. לכן אני פותח דיון....
🕒 02/09/2024 13:11
שום דבר רע אני בגדול רק אוסף מידע ומנסה להבין את העולמות האלה הכי טוב שאפשר...
🕒 02/09/2024 12:25
אני מחפש אפיק השקעה כבר הרבה זמן ואפילו כתבתי בגוגל "אפיק השקעה" וכו. ככה שאני מקבל המון פרסומות יעודיות על השקעה בעיקר בנדל"ן בחו"ל. המדינה העיקרית היא יוון. אני בודק כל כיוון לעומק אבל האמת שאני לא באמת מגיע מהתחום והידע בפיננסים זה ידע כללי מכלכליסט ולא רכשתי אותו באופן מסודר. ככה שאני אשמח לקצת ...
באשכול: שאלות לגבי בניית תיק השקעות
🕒 31/08/2024 18:43
חיובי הפיזור יהיה טוב יותר אם זה מדד עולמי (אני אגב לא מכיר כאלה) אבל גם התשואה הפוטנציאלית היא קטנה יותר בגלל זה. נראה לי שהs&p500 זאת אופציה מאוד יציבה שתיתן תשואה גבוהה יותר. בכל מקרה, אני באמת התכוונתי למדד הנדסטאק. נראה לי שיש שם חברות שלא נכללות בs&p500 למרות שאני באמת לא בטוח. כי גוגל זאת למ...
🕒 31/08/2024 16:57
כן נראה לי שהבנתי למה אתה מתכוון. לא הסברתי את עצמי טוב מספיק אולי אבל נראה לי שאנחנו מבינים אחד את השני. אני מכיר רק מספר מאוד מצומצם של מדדים ככה שבאמת התבלטתי אם לשים בכל אחד מהם או להשקיע במדד אחד. ההיגיון שלי הוא שמדדד כמו הs&p500 יכול להיות יציב ומפוזר מספיק מצד שני, יש מדדים שפועלים בתעשיות ש...
🕒 31/08/2024 10:18
אתם אומרים שני דברים סותרים. קרן השתלמות במסלול השקעה בs&p500 זאת דוגמא למסלול עם רק ממד אחד למשל, מה גם שהוא נפתח אחרי 6-7 שנים והוא מוגדר לתקופה קצרה יותר מאשר רוב התיקים שבנויים לתפוח במשך 20 30 שנה....
🕒 30/08/2024 22:35
כשאתה אומר מדד אחד אתה מתכוון שאפשר לבנות תיק השקעות אמיתי לכל דבר ועניין עם הצמדות למדד אחד ויחיד? כלומר אם אני מחליט שהתיק שלי יהיה מורכב אך ורק ממניות (זאת אחת האסטרטגיות לצעירים שהציעו פה בעיקר למי שמתכנן למכור את התיק אחרי תקופה קצרה יחסית) אני יכול להסתפק בקניה של מדד אחד בלבד כמו נסדאק או דאו...
🕒 30/08/2024 11:24
היי שלום, אני שוקל לבנות תיק השקעות אבל מתלבט איך לעשות את זה. קראתי בבלוג והנה המידע שאיתו אני עובד. אשמח לפידבק. בגדול הבנתי שיש שני דרכים לשים את הכסף שלי בבורסה. 1) לבנות תיק עצמאי דרך הבנק או בית השקעות. 2) להשתמש בתוכנית "מובנת" של חברת ביטוח או בית השקעות כמו קרן השתלמות. בדרך הראשונה יש לי י...