⬅ חזור לעמוד הקודם
L

Liron2035

פעיל במערכת החל מ- 21/12/17
286
סך הכל הודעות
153
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: זמן אופטמלי להמרת ש"ח לדולרים בברוקר חול (לדוגמה IB)
🕒 07/09/2021 16:39
אז מבחינת ימים, לפי אותו שיקול (9 עד 17), עדיף בימי ראשון-חמישי (ללא חגי ישראל) או שזה לא קשור?...
באשכול: זמן אופטמלי להמרת ש"ח לדולרים בברוקר חול (לדוגמה IB)
🕒 07/09/2021 12:18
חג שמח. מה השיקולים ליום/שעות המרת שקלים לדולר בברוקר כמו IB? האם כמו במניה, עדיף כשהבורסה פתוחה (יום ב-ו, מ1630)? או שזה חסר משמעות ואז ניתן לרכוש בכל זמן? למשל במניות, אני יודע באיזו בורסה נסחרת ואז אם לונדון, שעות מסחר שונות משעות מסחר בניו יורק. בהמרת שקלים לדולרים, אני לא רואה אינדקציה לבורס...
באשכול: מס על דיבידנד אירי לאזרח ישרלי דרך ברוקר אמריקאי
🕒 30/08/2021 22:32
@roneng @Solid seat תודה לכם!...
🕒 30/08/2021 22:22
אז אחדד: זה החשש שלי שאני רוצה להסיר - האם בגלל שזו קרן אירית, יכול להיווצר מצב בו זה מנוכה באירלנד (נניח 15%), לא מנוכה בארהב. הדיבידנד נוחת בחשבון שלי בארהב ולא מוצג מידע שנוכה ממנו 15% אלא מוצג שנוכה ממנו 0%?...
🕒 30/08/2021 22:05
היי, אני אזרח ישראלי, מחזיק בAGGG מחלקת-אירית דרך אינטרקטיב ברוקר האמריקאי. לפי דוח חלוקת הדיבידנדים ל2020, לא נלקח שום מס. מכאן שאני אמור לשלם 25% מס בארץ (להבדיל למשל מ-VT האמריקאית שנלקח עבורה 25% מס בארה"ב ולכן אני פתור מלשלם עוד מס בארץ). אבל לפי מה שידוע לי, לא נלקח מס במקור באירנלנד לפי אמנ...
באשכול: מה לדעתכם יקרה לריבית בארץ? יש עוד לאן לרדת?
🕒 05/06/2020 06:56
פחות שאלת חיזוי עתיד, יותר שאלה בהבנת המכשיר (ריבית בנק ישראל),מה הצפי לכיוון הריבית בארץ? הרי המשבר הכלכלי הנוכחי מאלץ את המדינה לייצר חוב ובמקרה כזה עדיף לה שהריבית תרד כדי להקל על החוב שלה. האם יש גורם נגדי שדווקא סביר שיוביל לעליית הריבית? מה לדעתכם סביר יותר ולמה?...
באשכול: הרהורי כפירה בחוזה..אבל לטובה? שינוי לאיזון אגרסיבי יותר
🕒 03/04/2020 14:57
לפני כשלוש שנים, בתחילת המסע לעצמאות כלכלית החלטתי שהקצאת הנכסים תהיה 70/30 (אג"ח בינלאומי/אינדקס מניות עולמי) אופק השקעה כ15 שנים. ניסיתי לדמיין את הכאב באובדן הכסף כדי להחליט על ההקצאה אבל בפועל לא יכולתי לדעת איך אתנהג ברגע האמת. תיק שחצה לפני כרבעון את המיליון ופתאום, בכמה ימים איבד קרוב לרבע מ...
באשכול: חוץ משורט על השוק, מה נותן בנתיים במשבר הזה קורולציה יחסית הפוכה לשוק המניות?
🕒 18/03/2020 10:55
לא הפוך אבל מרסן:שמח לראות שהאגח AGGG עושה את שלו (עבורי), מרסן את התנודתיות בתיק 70/30. לא חשבתי שהוא יעוף לשמים כשהבורסה תרד אבל עצם העובדה שהוא ירד מבערך $5.15 (ממוצע של החודשים האחרונים) לבערך $5, מנחם משהו (גם אם רק לבינתיים) ועוזר לי לא לעשות שגיאות עם החלק של ה70 שנמצא בצלילה מפחידה מאז תחילת...
באשכול: כבר התחלתי לכתוב ת'רד על תקרת ביטוח 250K ב-IB
🕒 12/03/2020 18:59
החשבון הגיע ל243K ותהיתי מה מומלץ לעשות כאשר החשבון באינטרקטיב חוצה את הסכום המבוטח 250K. ואז בדקתי מה קרה לכסף שלי מההפקדה בחודש שעבר. מזל שאני כבר לא צריך להתמודד עם הבעיה הזו .....
באשכול: מחזיק תיק השקעות בIB, פעם ראשונה שממלא דו"ח רווחים. מתי נהוג להתחיל את התהליך?
🕒 27/10/2019 13:00
אשתמש ברואה חשבון השאלה מתי יוצרים איתו קשר? מצד אחד עדיין מבוצעות פעולות ברמה החודשית ומצד שני צריך להגיש עד סוף השנה ואין לי שמץ כמה ארוך התהליך עצמו. אז מנסיונכם, מתי צריך להתחיל?...
באשכול: IB- הפקת דו"חות על פעולות עבר
🕒 02/10/2019 17:20
נסה את זה: התחבר לחשבון דרך האתר בחשבון, לגשת ל Reports> Statments שם תוכל לייצר דו"ח מסוג Trade Confirmation, להגדיר Period - טווח תאריכים רצוי כ custom date range (חלון עד שנה, ניתן להזיז את החלון על התאריכים שתרצה) וRun מקווה שעזר...
באשכול: יצירת דו"ח Trade Confirmation ב-IB, מה ההבדלים בין ה-Options השונים?
🕒 17/09/2019 18:33
היי, לא הצלחתי להבין מה ההבדלים בין Consolidated ו- Optional,לא את המשמעות וגם לא זיהיתי הבדלים בין הדוחות. בConsolidated(CLient Only) לא היה שום פרט מידע בכלל. מישהו מכיר את העניין? { "lightbox_close": "Close", "lightbox_next": "Next", "lightbox_previous": "Previous", "lightbox_error": "Th...
באשכול: פספוס - חישוב לא נכון ואני במינוס 4$ בIB
🕒 10/09/2019 18:13
תודה על העזרה והמענה המהיר!...
🕒 10/09/2019 18:04
מניח שלא כזה סיפור למכור משהו כדי שיום המסחר לא ייסגר עם מינוס אבל חושש שיוסיף סיבוך בדו"ח סוף השנה שאמלא לראשונה בחיי בדצמבר....
🕒 10/09/2019 18:01
העברתי מזומן מהבנק לחשבון אבל עוד לא אותר. בד"כ לוקח איזה יום. וגם אז יקח כמה זמן עד שארכוש בו דולר. מישהו יודע מה המשמעות של להיות במינוס 4$ לאיזה יום-יומיים? (בחשבון מעל 100K$ בנכסים)...