⬅ חזור לעמוד הקודם
d

dudu0255

פעיל במערכת החל מ- 12/12/21
45
סך הכל הודעות
8
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: תמ"א 38 - הריסה ובניה - כמה מינימום שטח מתחייב היזם לדירה? כמה מקסימום?
🕒 18/12/2022 00:35
תודה לעונים . מדובר על פינוי בינוי - תמא הריסה , הערת אזהרה משנת 2015. הבניין במרכז הארץ קצת הסתבכתי באינר' למצוא...
באשכול: אשמח לטיפים, איך אפשר למנוע קניית דירה ע'י אמא שלי, ושהחלופה תהיה שכירות לכמה שנים...
🕒 18/10/2022 09:40
אומרת שגם בדירות חדשות יש רג'קטים, שהרג'קטים לא מהותיים (לפי הבודק), שכדאי לקנות כעת , כי המחירים עלולים עוד לעלות , ולעולם לא תהיה דירה.....
באשכול: אשמח לטיפים, איך אפשר למנוע קניית דירה ע'י אמא שלי, ושהחלופה תהיה שכירות לכמה שנים...
🕒 14/10/2022 09:56
להערכתך המחירים רק יעלו ? עד כדי כך .?...
באשכול: חברות :"בדק בית" של דירה ישנה, אך משופצת, האם מומלץ? ויש ריח רע של ביוב באחד החדרים, מה יכולה להיות הסיבה?
🕒 20/09/2022 15:10
תודה....
באשכול: חברות :"בדק בית" של דירה ישנה, אך משופצת, האם מומלץ? ויש ריח רע של ביוב באחד החדרים, מה יכולה להיות הסיבה?
🕒 20/09/2022 15:07
תודה לפירוט למעשה מה שכתבת את הרעיונות והביצוע הזה , אמור לעשות איש מקצוע של 'בדק בית'? או אינסטלטור?...
🕒 20/09/2022 15:02
הדירה משופצת מהיסוד. אבל זה משהו שלא מסתדר לי שיש נקודת ביקורת כזו בחדר...
🕒 20/09/2022 15:02
כן. זו דירה שעומדת למכירה...
🕒 20/09/2022 00:58
נראה שנעשה ניסיון איטום שלא צלח... בקופסא חדשה , מה זה נותן ..? כלומר איך הבעיה מטופלת? מהיכן בעצם יש שם מים ? צריך לבדוק מאיפה הם מגיעים? מי אמור לתקן דבר כזה? האם המוכר ? הקונה? אני לא יודע אם יש ריצוף כזה , אבל נשארים עם קופסא כזו בחדר. אמרת שזה לא תקין, אבל זה לא הכי יפה בעולם , אפשר לשים ע...
🕒 20/09/2022 00:47
1. האם ניתן להתגבר על זה? כלומר אם יגיע אינסטלטור], האם ימנע ריח .? 3. למה יעדיפו בניין ישן ?...
🕒 20/09/2022 00:44
דווקא השיפוץ נראה מאוד מושקע ורציני. השקיעו שם בפרופילים של אלומיניום וכו' וגם בדלתות החלפה כזו ,צריך להוציא את הריצוף? האם ניתן לסתום את זה.? אולי זה שייך למטבח? שצמוד, ועשו עוד קיר , כלומר עוד חדר? והאם לדעתך, צריך לקחת חברת בדק בית בכל מקרה?...
🕒 20/09/2022 00:06
ביקרנו בנכס , שהוא דירה בבניין ישן (משנות ה70) הדירה משופצת מהיסוד (לדברי המתווך והבעלים), וגם נראית כזו. בדקנו עצמאית את הדירה, (חשמל, חיבורים, ארונות, ) אבל היה באחד מחדרי השינה , קופסא של ניקוז (כמו שיש במקלחת), ונדף ממנה ריח רע של ביוב בכל החדר. (\נתקלנו בבעיות קלות של גופי תאורה של לד שחצי ...
באשכול: דירה להשקעה - מחיר למשתכן - לעומת קנית דירה עצמאית
🕒 21/08/2022 02:38
אני חיכיתי , לכמה הגרלות. גלי ים, + שיבא + ת"א , והאחרונה ברמת גן, ולא זכיתי באף אחת, החלטתי להתקדם ברכישת דירה ככלל, הסיכוי נמוך, אני אישית, הייתי מעדיף לחכות , כלומר אם הייתי זוכה..... אבל משלא זכיתי, אין לי תשובה ... אני מעדיף לרכוש בשוק החופשי ברור לי שזה פחות משתלם. אם לא אצליח לרכוש, אנסה...
באשכול: שאלה על תמחור דירה ישנה שתעבור פינוי בינוי. כיצד יש להעריך את הדירה ? איך הקונה יכול להעריך את שווי הדירה
🕒 21/08/2022 02:27
תודה אבדוק...
באשכול: שאלה על תמחור דירה ישנה שתעבור פינוי בינוי. כיצד יש להעריך את הדירה ? איך הקונה יכול להעריך את שווי הדירה
🕒 18/08/2022 14:35
זה ברחוב ביאליק . תודה . הבעיה היא שלא יהיה מצב שהיזם או החברה הקבלנים , מתחרטים , או מעכבים יותר. או שנקלעים לבעיות... אפשר לברר מן הסתם, זה רעיון. אבל השאלה פה זה הוודאות . נניח שוידאתי , עושים פשוט שיערוך כמה הדירה כזו פחות או יותר , עולה החדשה באותו האיזור?...
🕒 18/08/2022 12:58
המוכר רוצה סכום מסויים. איך הקונה יכול להעריך את מחיר הדירה? הדירה בת 55. קומה בלי מעלית . יש חניה. ההריסה אמורה להיות בעוד 4 שנים. הדירות יהיו מוכנות כ5 שנים אחרי זה. מקבלים שכירות המיזם. 2. כיצד הקונה יכול להיות בטוח שאכן יתבצע פינוי בינוי? כלומר כיצד ידע שהקבלן יבצע את זה . ולא יהיו עיכובים...