⬅ חזור לעמוד הקודם
l

lala123

פעיל במערכת החל מ- 22/1/19
18
סך הכל הודעות
3
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: למה לא להשקיע באג״ח קצר טווח?
🕒 16/05/2022 19:06
אבל זה בדיוק העניין של חלק מנייתי לא? אם אני רוצה יותר תשואה, במקום להשקיע באג״ח ארוך טווח לא עדיף פשוט להשקיע יותר אחוזים בחלק המנייתי? כלומר במקום לשים 30% בagg להשקיע 25% ואג״ח קצר טווח ולהגדיל את החלק המנייתי? לגבי למה לא מזומן... ההנחה היא שאג״ח ממשלתי קצר טווח מספק יחס סיכון\תשואה יותר טוב מכ...
באשכול: למה לא להשקיע באג״ח קצר טווח?
🕒 16/05/2022 18:30
מעניין אותי לשמוע את דעתם של משקיעי הפורום: מדוע החוכמה הרווחת היא להשקיע בetf אג״ח כללי כמו AGG? לא יותר הגיוני להשקיע רק באג״ח קצר טווח וככה להימנע מהתנודתיות שנובעת משינוי במחירי הריבית? המצב הנוכחי הוא דוגמא טובה. במידה ושיעורי הריבית עולים, כמשקיע אתה נופל פעמיים. פעם אחת בחלק המנייתי שבדר״כ ...
באשכול: מיסוי תיק השקעות בבנק
🕒 21/06/2020 07:39
שלום לכולם, יש לי תיק השקעות בבנק אוצר החייל בישראל. בשנת 2019 מכרתי פוזיציות ברווח של 30000 ש"ח. בשנת 2020 אני מעוניין למכור פוזיציות בהפסד של 20000 ש"ח. האם יש אפשרות לקזז את ההפסדים של שנת 2020 ברווחים של שנת 2019? במידה וכן האם לדעתכם זה יקרה בצורה אוטומטית או שעלי להגיש החזרי מס?...
באשכול: אסטרטגיית השקעה בשוק דובי
🕒 14/03/2020 11:44
למישהו יש רעיונות?...
באשכול: אסטרטגיית השקעה בשוק דובי
🕒 12/03/2020 17:49
הי, אני מחזיק בתיק השקעה 70% מניות ויש לי מספר שאלות כיצד להתאים את אסטרטגיית ההשקעה שלי בשוק דובי: 1. באופן כללי אני מאזן את התיק אחת לשנה באוקטובר. עקב הירידות שהתיק שלי משמעותית יצא מאיזון - מה הbest practice במצב כזה? האם לאזן בצורה יזומה? 2. האם חלק מכם חושבים להגדיל לשנות את תמהיל התיק שלכם...
באשכול: בית השקעות ישראלי
🕒 06/03/2019 23:47
לא יודע לגבי גרין כארד, אבל H1B ככל הנראה אהיה בעוד שנתיים (שלפי הבנתי זה לצרכי מס זה זהה לתושב אמריקאי). מה שנראה לי שאני אעשה זה שאני אקנה קרן נאמנות ישראלית (כדי לפשט) -- ובעוד שנתיים אני כבר אנהל את הדיון הזה עם רו"ח אמריקאי. מקסימום אמכור את הקרן ואחליף לאג"ח אמריקאי או אחזיק אג"ח ישיר. בשנתיי...
🕒 06/03/2019 21:16
אשמח לשמוע את דעתך על הנושא. למה קרנות אג"ח ישראלי: 1. אני לא יודע האם אשאר בארה"ב מעבר לשנתיים. השכר שלי בשנתיים הקרובות יהיה בדולר, חלק גדול מתיק המניות שלי יושקע בדולר וכל תוספת עידים לתיק ההשקעות שלי תיהיה באג"ח אמריקאי. לכן, נראה לי שהגיוני להשקיע באג"ח ישראלי - לאזן את החשיפה שלי (מכיוון שאינ...
🕒 06/03/2019 07:31
לא בשנה וחצי הקרובות. לאחר מכן כנראה שכן...
🕒 06/03/2019 05:48
שלום, אני מגורר בארה"ב (לטווח בינוני) ומעוניין לנהל תיק השקעות פאסיבי להשקעותי האישיות. את החלק המנייתי אעשה באמצעות ברוקר בארה"ב, אך אני מעוניין לגבי המלצות\ביקורת על ברוקרים ישראלים להשקעה בקרנות נאמנות ישראליות בלבד (החלק האג"חי). יש לי חשבון מט"ח במיטב ד"ש טרייד שאני יכול להמיר לחשבון השקעות ...