⬅ חזרה לאינדקס

השקעה באופקים/דימונה

🕒 פורסם בתאריך: 10/10/2018 20:23
שלום,

אשמח לייעוץ מתכנן לרכוש דירה להשקעה בדרום. כרגע על הפרק ולפי התקציב מדובר בדימונה או אופקים בסכום של 400000 שח

הבנתי בדימונה הולך להפוך את פניה ולהפוך להיות היעד הבא אחרי ב"ש. את אופקים אני פחות מכיר. אשמח לשמוע פה דעות של אנשים שמכירים את האיזור
🕒 פורסם בתאריך: 10/10/2018 20:43
עיירות פיתוח במדינה עם מחירי דירות מנופחים. לא נשמע דיל מדהים.
🕒 פורסם בתאריך: 10/10/2018 20:58
מתי פעם אחרונה היית בדימונה?

מה יש בדימונה שימשוך אוכלוסיה חזקה?
🕒 פורסם בתאריך: 10/10/2018 21:16
יש שינוי. צה"ל הגיע לאזור בכמויות גדולות יחסית. המחירים גם בירוחם עלו לא מעט כתוצאה מכך.

אופקים פיתוח הרכבת גרמה לעוד ועוד להגיע גם בגלל הטבת מס וגם בגלל מרחק יחסית מעוטף עזה. זה איפה שהוא באמצע.

לא יודע לגבי העתיד אבל לדעתי המחירים עדיין בכל הארץ יחסית דיי גבוהים.
🕒 פורסם בתאריך: 10/10/2018 21:19
מקווה לא לפגוע.

חברים מהעבודה שגדלו בדרום (כולל אחת בדימונה) והיום במרכז מספרים על מדינה אחרת - בשרותים ציבוריים, תשתיות ואוכלוסיה. לדבריהם לא השצה הרבה ב 20 שנה האחרונות.

די עצוב במדינה בה כמעט מכל מקום מגיעים תוך שעה נסיעה ברכבת לתל אביב. (רכבת ישראלית).
🕒 פורסם בתאריך: 10/10/2018 21:23
אמרו את זה לפני 15 בערך, הוא עדיין צועד...

ושזה רק אם יש חשיבות לזה שצה"ל מגיע, במקומות שהוא נמצא (או ממוקם) הייתי מעדיף להמנע (כמו בסיס קציעות לדוג)

אז 100 אנשי קבע שמחפשים בו בית מעלים פתאום את המחיר?

גם אם כן, העלות כבר מתומחרת מזמן
🕒 פורסם בתאריך: 10/10/2018 21:27
גם אני עם אותם ספקות שאתם מעלים פה השאלה איפה עוד אפשר לרכוש דירה בארץ שהתקציב הוא 400 אלף שח? בבאר שבע כבר לא ניתן למצוא במחירים כאלה..
🕒 פורסם בתאריך: 10/10/2018 21:44
תפתח יד-2 ותבדוק.
🕒 פורסם בתאריך: 10/10/2018 21:49
עיר הבהדים העלתה את המחירים זה חד משמעית.

ד"א בנושא שונה , אם מדברים על דימונה חלק מהמקומות זה לא סביון אבל באופן כללי חלק גדול מהעיר עובדי מפעלים מאד מסודרים עם משכורות מעולות. יש אזורים עם בתי קרקע/קומות ברמה גבוהה. גם בירוחם יופי של דירות חדשות.

שעדיין לדעתי יקרות מידי
🕒 פורסם בתאריך: 11/10/2018 08:37
הי

החשיבה שלך מוטעת, מסוכן בנדל"ן להמר על שינויים מתוכננים בעתיד.

תתמקד בעובדות הקיימות כיום, על זה תבסס את החלטת ההשקעה, אם יהיה שינוי לטובה בעתיד, זה בהחלט בונוס.

אני רוצה לתת לך טיפ, בכל מקום בעולם בו אני משקיע, אני מתמקד במגמת השוק המקומי, במיקומים חזקים כלכלית, עם מקורות תעסוקה גדולים ומגוונים,

המייצרים הגירה חיובית של מהגרי עבודה.

בישראל מרכז גוש דן מתאים לנקודות שציינתי.
🕒 פורסם בתאריך: 11/10/2018 09:08
לדעתכם חיפה עדיפה להשקעה במצב הנוכחי היום?
🕒 פורסם בתאריך: 11/10/2018 11:08
כחיפאי כן.

אבל כנראה עדיף ספרד/אנגליה/ארה"ב.
🕒 פורסם בתאריך: 12/10/2018 14:12
סע לדימונה, תסתובב, תבדוק מה התושבים אומרים.

האם יש הגירה חיטבית לעיר, כמה ההגירה השלילית.

באיזה יום פתוחה הקופ"ח ואיפה אפשר לקנות נייס גאי.

מדובר בעיירת פיתוח עם עתודות בניה לא מוגבלות, עם דירות רפאים במחירי רצפה.

כמה שעות הרגליים שךך כבר הסתובבו בדימונה?

לגבי אופקים, היא רלוונטית רק במקומות שהדירות יקרות יותר.
🕒 פורסם בתאריך: 15/10/2018 08:08
הרבה פעמים בפריפריה ישנם דירות שמאוכלסים כמעט תמיד בשכירות עם אוכלוסיה ברמה סוציו-אקונמיות גובהה ומעבר לכביש/סוף הרחוב רמה נמוכה. או ללא השכרה בכלל. (או רק דירה אחת עם נרקומן בבנין)

כדי לך מאוד לבדוק גם את הדירה הספציפית.
🕒 פורסם בתאריך: 26/10/2018 15:52
לא כדאי, המדד הסוציו אקונומי נמוך אנשי הקבע מעדיפים את ב"ש קרית מלאכי וגדרה. תוסיף לכך שמחיר למשתכן והסכמי הגג הגדולים שנחתמו לאחרונה בערים אלו הולכים להכפילם (ראה את חריש ראש העין ושכונת כרמי גת בקרית גת כמקרה בוחן ואלו ערים לא מהפריפריה הרחוקה כמו דימונה וירוחם) . הייתי הולך על קרית מלאכי שמאוד קרובה יחסית לכביש 6 אבל ספק שמחירים האלו תמצא משהו טוב. מסקנה תעלה קצת את ההון העצמי כי ב600 א ומעלה יש יותר אופציות