🕒 פורסם בתאריך: 29/03/2020 09:23
זוג בני 22 מהמרכז, שנינו סטודנטים. אני קורא את הבלוג כבר שנתיים ואת הפורום כבר שנה. התחתנו לפני שנה כרגע מכניסים כמעט בדיוק מה שמוציאים. שנה הבאה, רמת ההכנסות שלנו אמורה לגדול פי 2 מכיוון שאשתי מסיימת את הלימודים ותתחיל לעבוד.
אחרי החתונה היה לנו סכום כסף נכבד, שנינו חסכנו די הרבה כסף לפני החתונה, והיה לנו כסף מהחתונה, אז החלטנו שאנחנו רוצים לעשות צעד חכם ולהשקיע את הכסף, בחרנו להשקיע בנדלן בדרום, הלכנו לעיר בה קנינו את הדירה כמה פעמים, חרשנו את יד2 וראינו דירות עם כמה מתווכים. (בסוף קנינו דרך מתווך וזה היה מאוד משתלם כי העסקה שעשינו לדעתנו הייתה טובה מאוד)
שנה הבאה שרמת ההכנסות יגדלו מקווים להתחיל לפתוח חשבון מסחר עצמאי אמיתי, בינתיים רק משקיעים בpepper invest.
נכסים:
קנינו דירה בדרום בסך 675k, הון עצמי 185 אלף, משכנתא 490.
15 אלף בפקמ עם 3 אחוז בשנה.
50 אלף בעו"ש
10 אלף בpepper invest שהושקע בs and p.
הכנסות:
משכורת שלי: 5200 בחודש.
משכורת שלה: כ2000 שקל בחודש.
שכירות: 2600.
הוצאות:
דיור (כולל חשבונות) - 4400
אוכל - בערך 600-800
תחבורה - 250-350
משתנים (בגדים, יציאות וכו) - 800 - 500
ביטוח למשכנתא ולדירה - 70
משכנתא - 1950
קבענו שכל ההכנסות מהשכירות שאנחנו לא מוציאים על המשכנתא אנחנו נשים בחיסכון כדי שיהיה כסך לטפל בבעיות, ואם אירי כמה שנים יצטבר סכום גדול נוכל לעשות קצת עבודה על הדירה.
אחרי החתונה היה לנו סכום כסף נכבד, שנינו חסכנו די הרבה כסף לפני החתונה, והיה לנו כסף מהחתונה, אז החלטנו שאנחנו רוצים לעשות צעד חכם ולהשקיע את הכסף, בחרנו להשקיע בנדלן בדרום, הלכנו לעיר בה קנינו את הדירה כמה פעמים, חרשנו את יד2 וראינו דירות עם כמה מתווכים. (בסוף קנינו דרך מתווך וזה היה מאוד משתלם כי העסקה שעשינו לדעתנו הייתה טובה מאוד)
שנה הבאה שרמת ההכנסות יגדלו מקווים להתחיל לפתוח חשבון מסחר עצמאי אמיתי, בינתיים רק משקיעים בpepper invest.
נכסים:
קנינו דירה בדרום בסך 675k, הון עצמי 185 אלף, משכנתא 490.
15 אלף בפקמ עם 3 אחוז בשנה.
50 אלף בעו"ש
10 אלף בpepper invest שהושקע בs and p.
הכנסות:
משכורת שלי: 5200 בחודש.
משכורת שלה: כ2000 שקל בחודש.
שכירות: 2600.
הוצאות:
דיור (כולל חשבונות) - 4400
אוכל - בערך 600-800
תחבורה - 250-350
משתנים (בגדים, יציאות וכו) - 800 - 500
ביטוח למשכנתא ולדירה - 70
משכנתא - 1950
קבענו שכל ההכנסות מהשכירות שאנחנו לא מוציאים על המשכנתא אנחנו נשים בחיסכון כדי שיהיה כסך לטפל בבעיות, ואם אירי כמה שנים יצטבר סכום גדול נוכל לעשות קצת עבודה על הדירה.