⬅ חזרה לאינדקס

מניית cineworld

🕒 פורסם בתאריך: 07/11/2020 20:23
אהלן,

יש לי תיק סולידי ארוך טווח.

עשיתי סקר שוק לגבי מספר מניות וכרגע רוצה להשקיע כ- 5%-10% במניות:

1. Cineworld (רוב הסכום)

2. NCLH

3. DAL

4. TSLA

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המניות ותזמון הכניסה שלהם.

(מבקש את דעתכם כי אולי מישהו מכיר מידע שיכול לסייע בקבלת ההחלטה. איני רואה בשום מידע שאתם רושמים כייעוץ)

תודה!
🕒 פורסם בתאריך: 07/11/2020 20:30
תעשיות שנפגעו קשה ואין לדעת אם יתאוששו אי פעם, או כמה שנים יקח להן להתאושש, או אם יפשטו רגל.

נשמע כמו תיק לא סולידי בשום מובן, יותר כמו הימור לא מחושב.
🕒 פורסם בתאריך: 07/11/2020 20:48
תודה על התגובה.

כפי שציינתי יש לי תיק סולידי ארוך טווח.

לצידו, ללא קשר, אני רוצה להשקיע במניות עם סיכון גבוה מאוד.

המניות שציינתי הם בדיוק כפי שרשמת, כאלה שנפגעו מקורונה. לכן, רואה פה פוטנציאל לעליה.

לתזמן את השוק אני לא יכול.

אז אופק ההשקעה הוא הבנה כי כל החברות יכולות לפשוט רגל וההשקעה תפסיד או מצד שני החברות יחזרו למה שהיו.
🕒 פורסם בתאריך: 07/11/2020 21:01
מה מיוחד בחברות האלה שלדעתך השוק לא מתמחר אותן נכון?
🕒 פורסם בתאריך: 07/11/2020 21:44
הא חשבתי שזה הרעיון שלך לתיק סולידי, לא שיש לך כבר :)

גם אם החברות הללו יצליחו להתאושש ולחזור למה שהיו, אף אחד לא אומר שהמשקיעים יחזרו באותה אמונה ושהן יעלו 50-80% שהן נפלו בחזרה.

המחיר שלהן בקלות יכול לרדת בעוד 50% תוך חודש.

אישית הייתי מעדיף להמר על טסלה וכדומה :p
🕒 פורסם בתאריך: 07/11/2020 22:59
I assume **** is a certain electric vehicle company, unless the proprietor has become more liberal with her censorship.

My take, as someone who's in the opposite position of what you're suggesting, currently 95% in the stock which must not be named, 5% in a broad market ETF:

The next short term big events for the company are seeing whether they meet their ambitious goals for the current quarter, and possible inclusion in the S&P500 which both may help the price.

It's a pretty volatile stock in general, 10% changes in a single day are not that uncommon, so all that's left to do is strap in and enjoy the ride.

I think the stock has successfully repriced to the current range of 400 +-100, but it's plausible it will remain there for a few years as the fundamentals catch up, but I also wouldn't be surprised to see 600 in the next year.

I think the saga of the expanded Muskiverse is not ending anytime soon unless death is involved.
🕒 פורסם בתאריך: 08/11/2020 01:43
תחום שלדעתי ימשיך ויהיה קיים.

- בית קולנוע. חוויית צפייה אחרת ולדעתי אין אדם שלא יראה יותר סרטים בחייו (יודע שיש את תחרות הסטרימינג אבל לדעתי זה לא משתווה).

- כנ"ל רק בהקשר התעופה.

- כנ"ל בהקשר הקרוב

- טסלה חברה מתפתחת מאוד ואחרי סקרים רחבים אני מאוד מאמין בה.

המחיר תמיד יכול לרדת.

זאת תהיה השקעה עם יותר סיכון שאני מוכן להפסיד.

לצד זה המחיר יכול לעלות.

ואם כן, הרווח יהיה משמעותי.

נשמע קצת קיצוני.
🕒 פורסם בתאריך: 08/11/2020 04:03
כן לא הייתי מודע לצנזורה מרחיקת הלכת.

לא מאמין שהמחיר ישאר סטטי, היא תהיה תנודתית, אבל יהיה מאוד קשה לעצור אותה.