⬅ חזרה לאינדקס

השקעות בבת ים (יד2)

🕒 פורסם בתאריך: 10/12/2021 00:10
ראיתי שיש פה אנשים שמשקיעים בנדלן בבת ים, אשמח לעזרתכם.

מחפש נכסים להשקעה, אבל לא מכיר את בת ים... תוכלו להמליץ לי על אזורים שכדי לשים לב אליהם ועל אזורים שכדי להתרחק?

מחפש אזורים שקרובים למרכז, לתחבורה ציבורית, על ציר הרכבת הקלה. האוכלוסייה לשוכרים הם אנשים ללא רכבים שצריכים אזורי קניות במרחק הליכה ותחבורה ציבורית.

אני שואל לפני שכמובן אלך ואעשה סיבוב במקומות האלה, אדבר עם מתווכים ועם מוכרים פוטנציאלים, רק רוצה למקד את האזור שאחפש בו.

(אגב מחפש בתים ישנים, לפני שיפוץ, לא מבנים מסוכנים)
🕒 פורסם בתאריך: 10/12/2021 10:53
כצנלסון במזרח, הים במערב, יוספטל בדרום, רוטשילד בצפון.

אלה גבולות הריבוע שאני אהבתי בזמנו לפני מספר שנים, ובו חיפשתי דירה. מספיק רחוק מהרעש של איילון, מספיק קרוב לים, והרכבת הקלה עוברת בו.

זה התאים לי בזמנו, במסגרת התקציב שלי.
🕒 פורסם בתאריך: 10/12/2021 11:35
הייתי מתרחק מקריית מיכה. זו שכונה בתוך שטח בת ים ששייכת למעשה לחולון. שכונה מוזנחת שנופלת בין הכסיאות. הילדים נאלצים בבוקר לחצות גשר מעל איילון לבית ספר בג'סי כהן חולון...
🕒 פורסם בתאריך: 10/12/2021 14:17
מה החיסרון ברחובות הצפוניים יותר?
🕒 פורסם בתאריך: 10/12/2021 15:56
אחלה בת ים.

שכונות צפון / דרום מערב. חפש קרוב לרכבת הקלה. מקומות מסויימים ברמת הנשיא גם יכולים להיות מעולים.
🕒 פורסם בתאריך: 11/12/2021 00:49
פחות אהבתי. אפשר למצוא דברים טובים, אבל לטעמי איזור הרחובות הראשונים והגבול הוא פחות מוצלח ואני גם פחות אוהב את האיזור שקרוב ליפו ד'.

דעתי בלבד, וזה נכון לתקופה שבה אני חיפשתי דירה(לפני מספר שנים), לא מומחה, רחוק מאוד מזה.
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2022 19:54
מצטרף לשאלה חברים. מה דעתכם על דירה ברחוב הרצל 7.

מרחק 3 הליכה מהים
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2022 19:59
לא בטוח לגבי הרצל 7,

אבל לפי השכנה החורגת של החתולה שלי לשעבר, הרצל 9 מומלץ

היא לא ממליצה לא מייעצת