⬅ חזרה לאינדקס

ביטול הוראת קבע ליתר ביטחון?

🕒 פורסם בתאריך: 17/05/2022 10:58
שלום. התנתקתי לפני חודשיים מספקית האינטרנט שאני לא אחזור אליה אני חושב וקיבלתי חיוב יחסי האחרון.

האם כדאי לבטל הוראת קבע בכרטיס אשראי למקרה שיבוא להם פתאום לגבות ממני כסף שוב בעתיד? האם חברה תדע שביטלתי?
🕒 פורסם בתאריך: 17/05/2022 11:05
נשמע די מיותר.

במקרה הכי גרוע תבקש החזר מחברת האשראי על תשלום שלא הסכמת לו.
🕒 פורסם בתאריך: 17/05/2022 11:14
אני ביטלתי את ההרשאה של פרטנר לפני שנים.

ביטול הרשאה מבטל את הוראות הקבע.

חודש אחרי צלצלו אלי כי לא ממש אהבו את זה.

פשוט נפנפתי אותם והפסיקו להטריד אותי.

תאר לך שאיזה ספק יחייב אותך עוד שנה על ציוד שלכאורה לא החזרת.. לך תחפש אותם ולכן זה must!

תמיד ניתן לחדש את ההרשאה.
🕒 פורסם בתאריך: 17/05/2022 11:21
אני קצת בתחום ומהניסיון שלי בחלק מהחברות אפילו אם עזבת אותם לפני חצי שנה עדיין הפרטים שלך נשמרים ואפשר לעשות עליך חיובים חדשים ב4 ספרות אחרונות ומספר זהות ולכן אם אתה חושש יש לזה הצדקה במיוחד שיש חברות שבטעות ממשיכות לגבות על דברים מסוימים.

אני אישית לא חושש כמו שכתב לך חתול לילה כי סך הכול בדרך כלל אפשר להתקשר ולבטל את החיובים הנוספים.
🕒 פורסם בתאריך: 17/05/2022 11:23
אז כנרה חברות מיודעות על ביטול הרשאה. אם הם ביצעו חיוב יחסי אחרון מוזר שיפנו על כך ללקוח לשעבר.

@אליהו לדעתך מה לעשות עם חברות שאחרי שלקוח התנתק והחזיר ציוד, עדיין ממשיכות לגבות ללא הצדקה ואף על פי טענות שלהן שזה לא יחזור על עצמו עדיין ממשיכות לגבות? רעיון לבטל הרשאה במקרה הזה הוא לא טוב?
🕒 פורסם בתאריך: 17/05/2022 11:26
למה לבזבז זמן יקר עם שירות לקוחות.

עדיף שהם יתקשרו ואם אכן יש חוב לגיטימי, משלמים בתשלום 1 וזהו - KISS.
🕒 פורסם בתאריך: 17/05/2022 11:34
כבר נתקלתי בחברת תקשורת שניסתה לגבות מהוראת קבע על כרטיס אשראי שבוטל כמה שנים טובות לפני.

מכיוון שליצור הוראת קבע או לבטל אותה זו פעולה של דקה, לא רואה סיבה להשאיר הוראות קבע פתוחות לחברות שאני כבר לא לקוח שלהן.
🕒 פורסם בתאריך: 17/05/2022 11:36
לי אישית אין סבלנות לבטל כי אני לא מספיק עוקב על החשבונות ואני לא יודע בוודאות שגמרתי את החיובים החודשיים ואני לא רוצה להסתבך עם החברות ולכן אני בכללית סומך על החברות ואם אני רואה דברים ממש מוזרים אני בודק.
🕒 פורסם בתאריך: 17/05/2022 12:39
או שלא בטעות...
🕒 פורסם בתאריך: 17/05/2022 13:34
אני לא מאשים אותך אבל אני חושב שבגלל זה יש המון סיפורים על חיובים לא מוצדקים שאנשים פשוט לא שמים לב אליהם, אין באמת על מי לסמוך.

לנושא, לדעתי לאחר חיוב אחרון הפעולה ההגיונית ביותר היא לבטל הוראת קבע \ הרשאת חיוב.
🕒 פורסם בתאריך: 17/05/2022 13:37
איך ידעת שהם ניסו לגבות מהוראת קבע כזו? שלחו לך חוב לתשלום או שחברת האשראי אמרה לך משהו?
🕒 פורסם בתאריך: 17/05/2022 13:53
מכתב מחברת האשראי.

זה קרה לפני למעלה מעשור לאבי, אני לא זוכר את כל הפרטים, אלא רק את זה שמאוד הפתיע אותי באיזו קלות חברות יכולות להשתמש בכרטיסי אשראי של לקוחות מבוטלים.
🕒 פורסם בתאריך: 22/05/2022 18:07
את אמא שלי המשיכו לחייב מלא שנים אחרי שהיא עזבה את החברה. היא לא שמה לב, כי החברה החליפה בעלות, אז זה היה נראה כמו חיוב לגיטימי. כשהיא גילתה את הטעות היא ניסתה לקבל החזר, וקיבלה החזר חלקי מאוד, כי החברה טענה שהיא כן קיבלה שירות, וזה לא עניינה של החברה לשים לב שאמא שלי בכלל לא השתמשה בשירות הזה.

לכן לדעתי כדאי לבטל (לא שתמיד אני עושה את זה)