⬅ חזור לעמוד הקודם
ת

תמיר80

פעיל במערכת החל מ- 9/9/19
147
סך הכל הודעות
59
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: מחזיקי תעודת זהות ישנה, האם נתקלתם בקושי מול הבנק בשל כך?
🕒 03/02/2025 19:03
קראתי את הכתבה בynet שהחל מה31.1.25 במערכת הבנקאית לא יתנו שירותים לבעלי תעודת זהות ישנות. למרות שהן תקופת עד לינואר 2026. האם מישהו נתקל בקושי מול הבנק בשל כך שהוא מחזיק תעודת זהות ישנה? או שהכתבה (מלפני שבוע ויותר) לא רלוונטית והעניינים הסתדרו נכון להיום, חודש פברואר?...
באשכול: מחיר כמו ישיבה במסעדה בהזמנת פיקאפ- פרצה פסיכולוגית?
🕒 11/09/2022 16:13
הדעה הרווחת היא שמסעדה מוכרת חוויה ולא רק אוכל וזה מגולם במחיר המנה, אז איך מצדיקים שמנה שמזמינים לקחת ובאים לאסוף עולה אותו דבר כמו לשבת ולבזבז למסעדה אווירה? למה משלמים אותו מחיר? בתור לקוח, אני מקבל פחות לא נכנסתי, לא לכלכתי כלים. לא מלצרים. קיבלתי מנה בקרטון. למה לשלם אותו דבר? אם חלק מהח...
באשכול: פפר היום הודיעו באפליקציה, פיקדון עם ריבית של 5%. מישהו בדק
🕒 28/08/2022 15:08
האם זה אוזכר כאן בפורום? מתלבט אם ללכת על זה....
באשכול: מדוע באתר "כלכליסט" כבר אי אפשר לקרוא תגובות?
🕒 24/08/2022 18:07
מדוע הם הורידו את האפשרות להגיב? הייתי נהנה מהתגובות יותר מהכתבות. אתר פרטי וזכותם כמובן. אינני מלין (למרות שזה מעצבן, כי סוג של לא נותנים לך אפשרות להגיב, להביע) אבל מישהו יודע מאיפה זה נובע? הרי אתרים דומים לא ביצעו מהלך דומה. לא גלובס, לא טמקא, לא מאקו, לא הארץ, לא וואלה. מה הסיבה של כלכליסט ה...
באשכול: מבחינת אבטחת מידע עדיפה סיסמה או שלא תהיה סיסמה?
🕒 23/06/2022 20:15
אז עשיתי טעות שיצרתי סיסמה? עד היום, שנים, שהייתי מתחבר פשוט בהקשת ת.ז. כמה ספרות מהאשראי - מקבל קוד לנייד > מחובר. עכשיו אמרתי לעצמי - אין לך סיסמה. לך תדע? אולי המערכת יוצרת סיסמה ברירת מחדל (למורשים בלבד, עובדים פנימים נניח) כל עוד לא יצרת - ואתה סתם חשוף? בעצם אם אני יוצר אני סוג של דורס את ה...
באשכול: מבחינת אבטחת מידע עדיפה סיסמה או שלא תהיה סיסמה?
🕒 23/06/2022 18:50
הכותרת לא מספיק ארוכה. כעת אסביר בבקשה: באתר של ישראכרט ניתן להתחבר בכל פעם עם ספרות האשראי+מספר זהות. מקבלים קוד לנייד - מחוברים. יש אפשרות גם ליצור סיסמה קבועה ולהתחבר עם הסיסמה. מבחינת אבטחת מידע מה עדיף? אני מניח שהיוזר הוא התז שלי. (כי על תז אחד יכולים להיות כמה כרטיסי אשראי) עדיף שליוזר לא...
באשכול: עורך החוזה מעוניין לערוך חוזה על נייר בטחוני
🕒 23/05/2022 19:44
מהו נייר בטחוני והאם עלי לסרב? מעולם לא שמעתי על דרישה כזאת. מהם הסיכונים שלי?...
באשכול: בן 28 - מתוסכל מהענף
🕒 29/04/2022 02:02
ניצול שאלה: הזכירו לו את זה פה כמה פעמים שבסופו של דבר אם מישהו מרוויח יותר ממנו - בנטו הם דומים מבחינת השכר. אני שואל: ואם נחפש את ההיתרונות בלהרוויח ברוטו גבוה, האם אין? האם זה לא מתבטא בהפרשות גדולות יותר? פנסיה גבוהה יותר בעתיד? הטבות כאלה ואחרות שאני לא יודע- ואולי מי שיענה לי, יחכים אותי ...
באשכול: שכנעו אותי לא לעבוד באבטחה!
🕒 03/03/2022 01:44
אתה יכול לפרט מה הכישורים וההכשרות שלך וכמה מהם מגובים בתעודות?...
באשכול: אייפון SE בתור מתנה לאמא, הוא לא חלש מדי? מתאים למבוגרים? ואיפה כדאי לרכוש?
🕒 29/12/2021 20:16
אני חושב ש128GB יספיק. מהיכן הכי כדאי לרכוש אותו? אפשר לרכוש מאמזון, או לוותר מראש, ולחפש עסק בארץ (אם יש לכם מומלץ, אשמח לדעת). איזה דרכים יש להוזיל את הקניה אם מכירים אשמח להכיר גם (אולי קופון, או הנחה למועדון מסוים)....
באשכול: ביטוח מבנה - שאלה לגבי אמירה ששמעתי
🕒 16/09/2021 21:17
האמירה הייתה בעקבות המקרים לאחרונה של בניינים שנתגלו בהם ליקויים. אז מישהי אמרה "אני גם שוקלת להזמין מהנדס." בתגובה מישהו ענה לה "רק מזכיר לך, שלפני שמזמנים מהנדס- לעשות ביטוח מבנה... " הסתקרנתי, האם אותו אחד סתם כתב, מבלי לבדוק, או שאכן אפשרי לבצע ביטוח מבנה ורק אז להביא מהנדס?...
באשכול: בבואי לשלם היום ארנונה באתר-שגיאה. אז לחצתי שוב - האם תשלום ירד פעמיים?
🕒 12/09/2021 14:38
תודה רבה. לא העליתי על דעתי שאני יכול להיות ביתרת זכות. אולי אני כ"כ רגיל שהאזרח נדפק כאן... לכן. מעניין אם מישהו אכן יודע בוודאות מניסיון אם אכן במצב כזה החשבון נכנס ליתרת זכות. שאלת הבהרה נוספת הפעם לגבי השידור הראשון - מי אחראי לאשר את העסקה? או שהעסקה מוחזקת (מושהית?) זמן מסוים ע"י מחשב? כלומ...
באשכול: בבואי לשלם היום ארנונה באתר-שגיאה. אז לחצתי שוב - האם תשלום ירד פעמיים?
🕒 12/09/2021 03:29
בוודאי נתקלתם בסיטואציה כזאת בעבר. לעיתים נדירות קורה שמשלמים תשלום לכל שירות שהוא, באתר, לחיצה על הכפתור - שגיאה. לחיצה נוספת - עבר. אך בינתיים קיבלתם 2 הודעות על ביצוע עסקה. באשראי כמובן. אני אצטרך להתקשר לרשות המקומית, ולהתחיל תהליך של ביטול/החזר? או המחשבים של חברת האשראי מספיק חכמים לראו...
באשכול: כרטיס אשראי ומשיכת מזומנים
🕒 27/07/2021 22:35
מישהו יודע אם זה אפשרי לביצוע בפעולות עצמאיות, באתר? קביעת תקרת הסכום למשיכה. באמצע כרטיס האשראי. דורון, אני רוצה להפך - להקטין למינימום האפשרי....
באשכול: כרטיס אשראי ומשיכת מזומנים
🕒 27/07/2021 22:08
לא התייחסתי לזה בכלל - טוב שכתבת. אז סוג הכרטיס גם משפיע. רגע, סוג הכרטיס גם משפיע, או בעצם הוא המשפיע היחידי ולמסגרת אין כלל השפעה? אני רוצה להבין אם מצב הבא אפשרי: כרטיס זהב בינלאומי. מסגרת 15 אלף. אבל מוגבל למשיכת מזומן עד 500 או 1000 שח ביום. בלבד. אפשרי?...