מבין זה באמת טיפה יותר מורכב אבל אופציות אחרות נבדקות
ובכל זאת גם בהנחה שאצליח להוריד את העמלה על כל הפקדה 100 שח כיצד מומלץ לתזמן את ההפקדות
האם יש פה איזשהו חוק אצבע ?...
כל הפקדה היא על סך 4000 דולר אז טיפה פחות מ2 אחוז
זה לא ממש קשור לתיק ויותר לבנק.
כאשר אני מעביר דולרים מחשבון שיש לי בחול יש עמלה מינימלית של עשרות דולרים ......
שלום לכולם יש לי התלבטות ואשמח לשמוע את דעתכם בנושא
אני מכניס כסף לתיק השקעות שלי בממוצע 8 פעמים השנה, כל הכנסת כסף כזאת עולה לי בסך הכל כ250 שח עמלות(אי אפשר להפחית את הסכום).
זהו סכום שהוא קבוע ואינו תלוי בכמה אני מפקיד, השאלה אם עדיף לי לצמצם את ההפקדות ל4 פעמים בשנה(אין אפשרות לפחות מזה) ובכך ...
מתכנן ללמוד הנדסה ביו רפואית בטכניון,
בשנה הראשון אני לא אעבוד ואבדוק את מצבי ואחליט לגבי השנים הבאות אבל הערכה ריאלית היא תחילת עבודה בשנה שלישית
לגור עם ההורים לא אופציה, קשה לי להעריך הוצאות, מכיוון שאני גר בחול בכמה שנים האחרונות כמו כן אני מקווה שאצליח בנוסף לכסף להשיג מלגה...
אני מאוד מקו...
שלום לכולם
בכוונתי להתחיל ללמוד בעוד שנתיים ולצורך העניין יש לי כ150000 שח
הכסף מיועד להספיק לי לכל תקופת הלימודים. את החצי הראשון של הכסף אני אצטרך באמת בעוד שנתיים ולכן אני מתכנן להפקיד אותן בפרי.
אבל החצי השני של הכסף אני אצטרך רק בעוד 4-5 שנים, השאלה אם זה מספיק זמן להשקיע באגח קצר מועד נג...
אז ניראלי שעשיתי קצת סלט
אפשר הסבר מה קורה מאוחןרי הקלעים בתעודות סל, ניראה כאילו תעודות סל לוקחות פה סיכון גדול מה שלא נשמע ממש הגיוני...
בסוף כאשר המדד עולה ותעודת הסל צריכה לשלם למשקיע כסף מאיפה מגיע הכסף הזה
תודה על ההשקעה והזמן...
ערב טוב לכולם
אני משקיע חדש אני בדיוק מסיים לעבור על כל הבלוג ויש לי כמה נקודות שאשמח לקבל עליהם אישור וחידוד.
חוזים עתידיים-
כמו שהבנתי תעודות סל עושות שימוש בחוזים עתידיים על מנת לעקוב אחרי המדדים.
1. מול מי חברות ההשקעות מנהלות את החוזים האלה, אני מבין מי יהיה מעוניין בחוזה כזה כשמדובר על סחו...
יש לך שאלה? המומחים שלנו כאן
מלא את הפרטים מטה ושאלתך תועבר ישירות למערכת שלנו לבחינה מעמיקה.