⬅ חזרה לאינדקס

תחזית לעשור הקרוב

🕒 פורסם בתאריך: 27/12/2024 00:16
אנשים פה אוהבים לכתוב תחזיות לשנה הבאה. נראה לי שעכשיו זאת הזדמנות טובה לכתוב תחזיות לעשור הקרוב. אכתוב מה אני חושב.

אני מעריך שבסבירות גבוהה יקרה לפחות אחד מהתרחישים הבאים. אני רק לא יודע איזה, ואם כמה, אז באיזה סדר.

1) האנושות תושמד.

2) האנושות תשרוד, אבל תעבור מלחמה נוראית, שלעומתה השואה תהיה אירוע קטן.

3) אילון מאסק יהפוך לשליט העולם. זה כנראה יקטין את הסיכוי ל-1,2.

4) כמו 3, רק עם מישהו אחר כשליט העולם.

5) תהיה התערבות של חייזרים או של תבונה גבוהה כלשהי, שלא היינו מודעים לקימה.(וזה ממש לא יהיה האלוהים הדמיוני של הדת, אלא הדבר האמיתי, אם יש כזה)

6) יהיה שלום עולמי ומשלב מסוים לא יהיו יותר מלחמות בכלל.

7) משהו יותר מטורף מכל מה שרשמתי, שגם אני לא יודע לדמיין.

זאת לא בדיחה, טוב אולי חוץ מ-6. אם כי גם זה לא לגמרי בדיחה, אלא האפשרות המשלימה לשאר.
🕒 פורסם בתאריך: 27/12/2024 00:58
3 + 4 + 5 עם AI שמוביל ל1 או 2 (בסבירות גבוהה 1)
🕒 פורסם בתאריך: 27/12/2024 03:52
אני מנחש שכלום ממה שכתבת לא יקרה (בעשור הקרוב)
🕒 פורסם בתאריך: 27/12/2024 06:22
פתחת דיון בשם "על סף סינגולריות", אתה לא מפחד לחזות את קץ האנושות, וסינגולריות אפילו לא מוזכרת?
🕒 פורסם בתאריך: 27/12/2024 06:37
תראה, אם נצמצמם לישראל, אולי הייתי מעז לחזות...

המשך הלחימה, נתניהו שנה 26 בשלטון (כי לא מחליפים ראש ממש, קיס... מלך בלי הפיכה צבאית) מבטיח שאנחנו כ-פסע מהנצחון והשלמת ארץ ישראל השלמה מהודו ועד טורקיה.

נשען על 10% מהאוכלוסיה (כי יתר האוכלוסיה היא עמים כבושים)

ובבוא היום כשיצליחו להפילו, ימצאו תמונות שלידן, בשאר אסד יראה דוגמן על חלל).
🕒 פורסם בתאריך: 27/12/2024 08:42
נדודי שינה אחרי חצות?
🕒 פורסם בתאריך: 27/12/2024 08:48
אמור להיות אשכול תחזיות שמתגלגל כבר כמה שנים , לא?
🕒 פורסם בתאריך: 27/12/2024 10:21
גם אני רוצה!

לפי התחזיות שלי, בעוד 10 שנים אני אהיה בשיא הקריירה שלי כאלוף העולם בשינה אחרי צהריים, בעל חברת סטארט-אפ שמייצרת כפפות למרפקים, ונסע ברחבי העולם על סוס רובוטי שנקרא 'פלאפל'.

בנוסף, אני מתכנן לפתוח עסק שמוכר אוויר ממקומות אקזוטיים. כל זה כמובן יקרה בשבוע שבו אני גם הופך לאדם הראשון שממציא את מכונת הזמן, אבל יש סיכוי שזה יתעכב בשבועיים.
🕒 פורסם בתאריך: 27/12/2024 11:17
מן הסתם כל מה שכתבתי פה קשור לעניין. אני לא יודע לחזות בדיוק איך זה יתפתח, אבל אלה הכיוונים שאני יכול לחשוב עליהם. יכול להיות שזה יהיה גם פחות דרמטי, אבל האמת אני מתקשה לחשוב על תרחיש הגיוני, שהוא לא דרמטי.
🕒 פורסם בתאריך: 27/12/2024 11:52
בעשור הקרוב יתחיל עידן הקרוב וכל צפון אירופה וצפון אמריקה יהיו מכוסים בשכבת קרח ענקית