⬅ חזור לעמוד הקודם
R
RRR547
פעיל במערכת החל מ- 1/4/21
הודעות אחרונות מתוך המסד
באשכול: הוראת קבע לתיק השקעות
🕒 30/12/2023 10:15
כן אפשר, לי יש.
מה שאתה צריך לעשות זה לבצע פשוט הוראת קבע מהחשבון בנק שלך לאקסלנס כמו שאתה מעביר כסף דרך החשבון בנק.
לא מסובך, רק כדאי שתעקוב שתראה שזה באמת התקבל....
באשכול: נעילת הפסדים באגח
🕒 30/09/2023 19:38
תודה רבה.
איך אדע אם יש לי "צורך" בזה?
אני עוד צעיר וכמו שאני רואה שלא מעט מציעים פה דווקא בגיל צעיר כדאי נתח כמה שיותר גדול על מניות ואני בהחלט מבין את הרציונאל הזה.
מאידך, לשים את כל הביצים בסל אחד שנקרא "מניות" גם לא הכי חכם שיש לא משנה מתי, במיוחד בהתחשב בעובדה שאין לי נכסים אחרים כמו נדלן/ ...
🕒 29/09/2023 21:04
אשמח להסבר בנוגע למגן מס.
למכור ברווח אני גם יכול יש לי כמה וכמה ניירות שהם ברווח, השאלה אם יש צורך .
יפה, לא יודע אם אתה זוכר או שבדקת אבל מעריך את המאמץ.
אתה צודק התיק כיום באזור ה250 וההפסד עומד על 2 אחוז, עדין מדובר ב20K +- שלא מנוצל עד תומו.
אני לא דואג מה"הפסד" שיהיה או לא יהיה, יותר מפריע...
🕒 26/09/2023 17:42
שלום רב,
התיק שלי מורכב מתשעים אחוזים בחלק המנייתי (מחולק לשלוש ניירות ערך שונים המושקעים במדדים)
ועשרה אחוזים בKTF אגח צמודות 2-5
כבר תקופה ארוכה שאני לא רואה באגח הזה צורך, וכרגע הוא בירידה של 400₪.
חשבתי למכור את האגח ואת הכסף שמושקע בו להעביר לMS ACWI מאחר ויש בו סכום נחמד, אני חושב שזה יכו...
באשכול: הראל VS הפניקס ומסלול הקרן
🕒 17/08/2023 14:59
שלום,
הפנסיה שלי כרגע מופקדת בהראל (היו תנאים טובים בזמן שהייתי בקבע) במסלול מנייתי.
לצערי נרדמתי בשמירה (אבל ממש נרדמתי) וגיליתי שאני משלם דמי ניהול של 3% על הפקדה ו0.25% על משיכה.
בעבודתי החדשה הציעו לי לעבור לפנסיה של הפניקס עם דמי ניהול של 1.5% ו0.21% ממשיכה שגם אם זה לא התנאים הכי טובים, הם ...
באשכול: למה לא בגדולות
🕒 10/08/2023 20:15
ראשית, תודה רבה לכם על המענה.
לאחר שקראתי את תגובותיכם הסקתי את מסקנותיי ואכן אמשיך לפעול במגמה הנוכחית שמעדיפה השקעה בקרנות גדולות מאשר בblue chip stocks.
תודה רבה לכם....
באשכול: למה לא בגדולות
🕒 08/08/2023 11:09
שאלה קטנה שמעסיקה אותי מידי פעם.
התיק שלי מורכב מסה"כ ארבעה ניירות ערך, לפי הצעת הבלוג של המשקיעה.. לא משהו מבריק ומיוחד, אבל אין ספק שהוא עושה את העבודה ואני מרוצה.
לאחרונה החלטתי מאחר וכרגע יש לי עבודה יציבה שמסתדרת לי עם הלימודים, לעשות הוראת קבע של סכום סמלי וכל חודש להשקיע אותו (וכך גם להימנע...
באשכול: כמה שאלות על פנסיה
🕒 15/01/2023 18:48
מעולה, אז השאלה שלי אם עבדתי שישה חודשים - בחודש השישי קוראת ההפרשה או מהתלוש השביעי והלאה?
ובאתר של החברה יש מגוון מסלולים, מה הכי כדאי?...
באשכול: כמה שאלות על פנסיה
🕒 15/01/2023 11:28
הי יש לי כמה שאלות על הפנסיה שלי שאשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי.
1. עבדתי במקום א' (מסעדה) והם הפרישו לי כסף לחברת כלל, לאחר מכן עבדתי במקביל במקום ב' (עוד מסעדה) והם אמרו שהם מפרישים רק אחרי שלושה חודשים פנסיה.
כשבדקתי גיליתי שבמקום א' הייתה בעיה עם ההפרשה וכספי פנסיה חזרו (בעיה שהם טוענים שהייתה...
באשכול: חבילה תקועה במכס
🕒 15/08/2022 11:50
שלום לכולם מאמין שמישהו פה ידע לענות לי על זה.
הזמנתי חבילה מאסוס, לצערי היא נעצרה לי במכס בגלל שהיא הייתה יקרה מידי. (שלושים שקל יותר)
שלחו לי מייל על זה שהחבילה תקועה, ואם אני רוצה אותה אני צריך לשלם 20 יורו.
לא שלחתי פרטים, העדפתי שיחזירו את החבילה לאסוס ואני אקבל החזר ובמקום זה הזמנתי בזול יו...
באשכול: תעודת סל שעוקבת אחרי נשק
🕒 23/04/2022 23:22
שלום, מחפש קרנות המחקות אחר מדדים מתחום הנשק
מאמין שיש לark אם אני לא טועה
אבל אשמח לשמוע אם יש עוד ומה עדיף
(בלי המלצות)...