⬅ חזור לעמוד הקודם
D
Deleted member 8742
פעיל במערכת החל מ- לא ידוע
הודעות אחרונות מתוך המסד
באשכול: מלכוד 22 - ילדים או עצמאות כלכלית?
🕒 11/03/2021 18:10
אני דווקא חושב שצריך לשקול את המצב במונחים יותר פרקטיים.
נניח שאתה קם מחר בבוקר, מחליט להביא ילדים, ונחוש לבצע הקרבות למען המטרה הזאת. איך זה הולך לשנות את אורח החיים הנוכחי שלך? תתחיל בחיפוש אגרסיבי אחר זוגיות? תחזור מיד למעגל העבודה ותוותר על כל תוכניות הפרישה שלך? כנראה שלא. כמובן שרק אתה יכול ל...
באשכול: חשש מהחיסון. האם אני פועל נכון?
🕒 11/02/2021 15:49
אני אגיע מיד לעניין-
חולה קרוהן (מחלה אוטואימונית), מטופל בתרופה בילוגית. מקריאה שעשיתי, כל החיסונים בעבר עברו שלב פאזה רביעית בו בדקו את בטיחות החיסון על תתי קבוצות מיוחדות, בפרט חולים אוטואימוניים. לעומת זאת, החיסון של פייזר סיים את שלב 3 לא מזמן, ופאזה רביעית כנראה תסתיים עוד כמה שנים. כלומר בגל...
באשכול: למה השקעה מפוזרת במניות נחשבת למסוכנת ביחס להחזקה ("השקעה") במזומן?
🕒 08/02/2021 16:36
כשאומרים שיש תמיד סיכון בהשקעת מניות, בעצם טוענים שיותר מסוכן להחזיק מניות מאשר להחזיק מטבע, כי סיכון זה יחסי, הרי בכל נכס יש סיכון כלשהו. אני לא בטוח שההנחה הזאת תמיד נכונה. אם ניקח משקיע A שהשקיע את כל הונו בקרן מנייתית מחקה מדד עולמי, לעומת משקיע B שמחזיק את כל הונו בשקלים. האם אפשר לטעון שההשקעה...
באשכול: תקלה במערכת ספארק?
🕒 31/01/2021 13:28
אתה צודק, אני אברר איתם. לא הייתי בטוח שזו בכלל תקלה, אולי סתם חוסר הבנה שלי איך המערכת עובדת....
באשכול: המנעות ממעקב אחרי התיק
🕒 26/01/2021 00:21
נסה את התוסף "Wastenotime" לכרום. אתה מגדיר לו "שעות עבודה" בהן הוא חוסם לך גישה לכל האתרים שהוספת לרשימת החסומים. יש כל מיני אופציות נחמדות כמו "אפשר לי לגלוש באתר X רק Y דקות ביום, ללא קשר לשעות העבודה", אז במקרה שלך אתה יכול לסמן את האופציה הזאת כדי למנוע מעצמך לבהות בתיק ההשקעות דקות ארוכות.
מה...
באשכול: יש לי רעיון מנצח לאפליקציה, מה עכשיו?
🕒 22/01/2021 14:53
תודה לכולם על העצות. אני עובר בימים האחרונים סוג של משבר ואשמח לפרספקטיבה אחרת.
מאז שהרעיון הכה בי נעלמה לי כל המוטיבציה להשקיע בלימודים. בשביל מה אני מוציא תואר? כדי להוכיח למעסיקים פוטנציאלים שיש לי את היכולת לעבוד כדי לממש את החלום שלהם. למה לא לעבוד בשביל החלומות שלי? למה אני צריך לבזבז את הזמן...
🕒 20/01/2021 18:20
אז באופן עקרוני מספיק לי להחתים אנשים על על טופס NDA שזמין באינטרנט, או שאני חייב להעסיק עורך דין לשם כך?
מצאתי לדוגמא את זה:
אני הח"מ ______________ ת.ז. _____________ מ_____________________ מצהיר ומתחייב, כלפי _________ ת.ז. _____________ (להלן "בעל הרעיון/הממציא/היזם") כי כלפי כל מידע שימסר בנו...
🕒 20/01/2021 17:54
יש לי רעיון לאפליקציה ואני מאמין שיש לו את הפוטנציאל להפוך למאוד פופולרי בישראל, ויש לי את היכולת הטכנית לפתח את האפליקציה בכמה חודשים.
האם אני צריך לדאוג מגניבה של פטנט? אני שואל את זה בהקשר של ייעוץ עם אנשים אחרים. אני מכיר כמה חבר'ה מאוד חכמים שעושים איתי עכשיו תואר בהנדסה ואני תוהה אם כדאי לי ל...