⬅ חזור לעמוד הקודם
H

Haim942

פעיל במערכת החל מ- 30/9/17
173
סך הכל הודעות
76
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: שעבוד זכויות בנכס
🕒 21/10/2021 15:40
ניתן להעמיד כנגד המשכנתא את הזכויות שלי בנכס (בחלוקה שווה ביחס לשאר היורשים)? מעבר לשינוי רישום ותנאי משכנתא, יש דברים נוספים שייתכן וידרשו או שכדאי לשים לב אליהם?...
באשכול: שעבוד זכויות בנכס
🕒 21/10/2021 15:12
שלום לכולם, נכס שעובר בירושה ונמצא כרגע בניהול של מנהל עזבון (עומד ריק), האם ניתן לקבל הלוואה או משכנתא תמורת שעבוד זכויות בנכס וכך לבצע רכישה של החלק היחסי של שאר היורשים? מישהו שמע או התנסה במשהו דומה?...
באשכול: התייעצות- המשך לימודים
🕒 06/03/2021 04:26
לומד ביולוגיה חישובית בבר אילן (60%~ מדעי החיים, 40%~ מדמח). יש שתי אופציות להמשך הלימודים שאני מתלבט לגביהן: 1. תואר שני ישיר (דרוש ממוצע גבוהה+ קבלה של וועדה) ותוספת של שנה אחת. 2. תואר ראשון דו- חוגי יחד עם מדמח (תלוי בממוצע גבוהה בעיקר בקורסי מדמח), המעבר אפשרי החל משנה הבאה. כמובן ששניהם לא ...
באשכול: התייעצות בנוגע לפתיחת חשבון בנק בדואר
🕒 15/01/2021 11:40
בנק הדואר גובה עמלות הזויות מהלקוחות שלו. כמו שכתבו כאן רוב הלקוחות של בנק הדואר הם עובדים זרים או מסורבי בנקים מסיבות כאלה ואחרות לכן נורא קל לגבות עמלות מופרכות, אני מכיר שעל הוצאת תדפיס פירוט חשבון בנק גובים 20שח. רוצה לומר פשוט אל....
באשכול: פידבק על תיק השקעות - סטודנט
🕒 13/09/2020 15:25
מהי עלות המחיה החודשית? מה גודל קרן החירום? כמו שציינו, כל עוד אתה סטודנט במשרה מלאה הייתי בפועל בנפח נמוך. למשל, חלק קטן יחסית מתוך החיסכון החודשי מיועד לתיק ההשקעות והיתר לקרן חירום או שומר נזיל בהתאם סביר שכסטודנט תצטרך את הכסף זמין. אם תיתן עוד פרטים נוכל לעזור יותר....
באשכול: איפה ללמוד מדעי המחשב?
🕒 29/08/2020 21:45
1. לא הייתי מחכה שנה, הזמן שלך יקר. אני גם עמדתי בהתלבטות די דומה, והחלטתי לא להמתין שנה כי ההבדל לא היה כדאי. 2. מתמטיקה וחטיבה במדמח נשמע טוב בהנחה ואתה בסדר עם המון מתמטיקה. חבר עם ציונים טובים בשנה א' נכנס לשנה ב' במדמח (אם זה מעניין אותך.. כדאי לבדוק לגבי זה). 3. בכלל לא בטוח שסעיף 2 רלוונטי...
באשכול: שיאומי או דייסון
🕒 28/08/2020 22:49
יש לנו שיאומי V9 כבר למעלה משנה וכלב עם הרבה פרווה, לגמרי עושה את העבודה....
באשכול: פסיכומטרי נמוך מדי -לא יודע מה לעשות , אשמח להצעתכם
🕒 22/08/2020 17:09
גם לי. מסכים לגמרי. אין הנחה כזאת, לפחות לא אצלי. לדעתי ואני שמח לראות שלדעת כמה נוספים, המילה 'רק' באופן ובהקשר שבו היא נכתבה מביעה זלזול במין הנשי ועם זה יש לי בעיה. ניתן לחפש משמעות סמויה כלשהי בדרך לא דרך, אבל אני לא חושב שלכך הכותב התכוון. הדיון פורה ומעשיר, לא רואה סיבה למה להסיט אותו...
באשכול: פסיכומטרי נמוך מדי -לא יודע מה לעשות , אשמח להצעתכם
🕒 22/08/2020 08:20
במה זה תורם לדיון? ולמה היה לך כ"כ חשוב לזרוק אמירה כזאת?...
באשכול: איך לחסוך כסף על אוכל?
🕒 29/07/2020 22:57
אתם מתעסקים בתפל. זה ממש לא משנה אם צרכתי 20 מ"ג יותר סידן כי אכלתי גבינה או 20 מ"ג פחות כי אכלתי טחינה. העניין המרכזי בסידן הוא ספיגת הסידן בעצם (כמה סידן נכנס לעצם בפועל), בעוד שחלק מן הסידן מתפרק ויוצא דרך השתן ולמעשה לא מנוצל היטב ע"י הגוף. מעבר לזה, יש מגבלה לכמות הסידן שהגוף יכול לספוג בפרק זמ...
🕒 27/07/2020 13:58
+1 אנחנו זוג והעלות של התפריט החודשי שלנו סביב 700-800 שח, כמעט ולא אוכלים בשר בבית.. ממש לעתים רחוקות, התזונה שלנו מאוד מגוונת ומתבססת על ירקות, פירות, אגוזים וקטניות. חלבון אנחנו צורכים מטונה, ביצים וגבינות (לפעמים). בסופ"ש מכינים סיר או שניים גדולים של מזון שמספיק לכל השבוע (תבשילים, ירקות מאודי...
🕒 27/07/2020 01:37
מצבי הקיצון לא בריאים באף צד. אני לגמרי מבין ושותף לרצון לחתור בכוח לעצמאות, אבל חושב שנפש בריאה בגוף בריא זו השקעה חכמה יותר שגם משאירה יותר כסף בכיס בטווח הרחוק וגם משפרת את איכות החיים. *לא מכוון אלייך ישירות, זה פשוט צרם לי מאוד....
באשכול: נדל"ן למגוריםV.Sניירות ערך
🕒 30/06/2020 12:28
אני והבת זוג מעוניינים בעוד כ3-6 שנים לרכוש נדל"ן למגורים בישראל כתלות במספיק כסף ועסקה טובה. באופן אישי, משלל סיבות הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש נדל"ן פיזי למרות שאני מודע לכך שהדבר ייגרע מיכולת ההשקעה שלי בשוק ההון. היעד הוא 600K משותף, כלומר 300K לאדם. אני מתלבט מאיזה מקור שברשותי לקחת את הכסף ...
באשכול: תואר ראשון- ביואינפורמטיקה
🕒 18/06/2020 20:40
לשמחתי כבר התקבלתי ושילמתי מקדמה, יש לי חודש למשוך אותה אם אשנה את דעתי. המסלול לביולוגיה חישובית באמת תחת מדעי החיים והוא מכיל קורסים ממדעי המחשב בדגש על קורסי השקה בין התחומים- ביואינופורמטיקה. הקושי היחיד שלי בהקשר הזה הוא שאני בעצם לומד שנה נוספת, כלומר מתחיל משנה א', למרות שאקבל מספר מכובד של פ...
באשכול: תואר ראשון- ביואינפורמטיקה
🕒 18/06/2020 15:26
החברה מביולוגיה חישובית הצליחו באמת למצוא מקום בהייטק?...