יש לי חשבון מסחר באחד מבית ההשקעות בארץ (מהמומלצים בפורום הזה). לפני מס ימים ביקשתי מהם להמיר מטח סכום די גדול, לאחר מכן התקשרתי לבטל אמרו שבוטל. אחרי כמה שעות ראיתי שהפעולה בוצעה וכמובן לקחו עמלה. הם לא מוכנים להחזיר את את העמלה שלקחו למרות שביקשתי לא לבצע את הפעולה. מה ניתן לעשות במצב כזה? למי אפש...
דיברתי עם סוכן ביטוח והוא אמר שהכי כדאי להעביר לקופת גמל. יש לו ביטוח שארים ואבדן בקרן פנסיה שלו. ביטוח המנהלים בקופה אחרת כבר לא פעיל כמה שנים ורוצים לנייד את הכסף משם. הוא בן 63...
היי אני באקסלנס, לפני שבועיים בערך מכרתי מניה ברווח ויש לי עכשיו שורה שכתוב שם מס לשלם והסכום על הרווח הזה. אתמול מכרתי מניה בהפסד זה אומר שהסכום שאני אמור לשלם על הרווח יתקזז עם המניה בהפסד שמכרתי? תודה לעונים...
העניין זה בעיקר המניה שלא עברה אליהם. השאלה שלי בעיקר מה קורה במצב כזה ואיך ניתן לאתר מניה זרה שהבנק העביר לבית השקעות אבל היא לא עברה וכמובן גם בבנק לא נמצאת כבר?...
פתחתי חשבון באקסלנס, והעברתי 2 ניע מהבנק לשם. ישראלי וזר. הישראלי עבר תוך יומיים והזר כבר מעל שבוע לא עובר.. כמו כן לא הצלחתי לראות ניירות ערך זרים באקסלנס בספארק. לאחר שצלצלתי אליהם מסתבר שאני חסום שם בגישה לניירות ערך זרים למרות שהצטרפתי אליהם נאמר שאוכל לסחור גם בזרים, ועכשיו זה בטיפול והם אמורים...
היי, פתחתי חשבון באקסלנס קיבלתי מהם מס חשבון וכמו כן הם גם פתחו חשבון בנק נאמנות כמו שהבנתי. עכשיו שאני מבקש מהבנק לנייד את התיק לשם הם מבקשים בבנק מס חשבון בנק באקסלנס. הבנתי מאקסלנס שאין צורך בזה כי אני מעביר ניירות ערך ולא כסף לשם ומספיק המס חשבון הפנימי באקסלנס.. כנראה עוד שיטת מצליח של הבנק להת...
יש לך שאלה? המומחים שלנו כאן
מלא את הפרטים מטה ושאלתך תועבר ישירות למערכת שלנו לבחינה מעמיקה.